POZIV IZ REDAKCIJE ZVONCA

“Pozvonite i vi”

Objavljeno: 04.01.2016. zagorjeinternational

Zvonec krapinski, tradicionalno, uoči još jednog fašnika (9. veljače) poziva svoje čitatelje na suradnju. Kaj napraviti? Ni čak već niste – misli se ne nekakvu huncutariju. Prisjetite se onih, iz vašega okruženja, kojima su se dogodile, a izazvale su osmijeh na licu. Dakako da treba misliti i na one koji su napravili nekaj kaj bi ubuduće trebali izbjegavati činiti. Ne propustite priliku! Zvonec se, zahvaljujući svojoj 110-godišnjoj tradiciji, samo jednom na godinu, obraća svojim čitateljima koji su i dalje u žiži njegova interesa, a ne smo oni koji nas na razne načine uveseljavaju, a poznato je gdo plaća ceh za to.

Da ne duljimo, budite na neki način u Zvoncu! Kak to ostvariti? Jednostavno, evo vam mail: [email protected], a za one koji još znaju kaj je olovka i papir (i/ili printer), samo napišite: Zvonec, Bregovita 20, 49000 Krapina. Učinite to do 15. siječnja. Preporuča se Redakcija Zvonca.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter