Želja je mnogo, no što je zapravo ono što djeci treba?

Što sve djeca žele za Božić?

Objavljeno: 24.12.2015. zagorjeinternational

U današnje vrijeme djeca gube osjećaj vrijednosti. Zbog toga su njihove želje u mnogo slučajeva veće od mogućnosti koje imaju njihovi roditelji. No, je li nužno kupovati skupocjene darove djeci svakog Božića?

Ono što se i roditelji i djeca moraju zapitati jest na koji način naučiti djecu da cijene ono što imaju, znaju to sami zaslužiti i budu zahvalni.

O tome govori i primjer 11-godišnje djevojčice iz Southamptona, koja je poželjela da njezina majka više ne trpi bolove. Majka boluje već 9 godina od Chronove bolesti, a želja djevojčice jest da vidi svoju majku nasmiješenu i bez bolova, prenosi Metro.uk.

Da djeca ipak znaju što su prave vrijednosti, dokazuje i ovaj primjer, no roditelji su ti koji im na to trebaju svakodnevno ukazivati.

 

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter