PROMOCIJA ZAGORJA

Krapinsko – zagorska županija dala izraditi igricu “Zagorje Božićna Igra” za mobilne uređaje i tablete

Objavljeno: 24.12.2015. alenbrodar

S ciljem promocije Zagorja i tradicionalnih zagorskih proizvoda, Krapinsko – zagorska županija dala je izraditi mobilnu igricu za Android / iOS mobilne uređaje i tablete, pod nazivom Zagorje Božićna Igra. 

U igri igrač sakuplja tradicionalne zagorske proizvode, leti balonom kroz Zagorje, vozi se sanjkama, a tri najbolja igrača osvojit će paket aranžman u jednim od zagorskih toplica i poklon paket zagorskih proizvoda koji se skupljaju u igri.

Nagradna igra traje do 1. veljače 2016. godine, a može se preuzeti putem linka na internetskoj stranici Županije ili upisom “Zagorje Bozicna Igra” na Google Playu, odnosno App Store tražilici, uz napomenu da će inačica za iPhone, odnosno iPad biti dostupna od 1. siječnja 2016. godine.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter