KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ

‘Ili ćemo sutra imati mandatara, ili ću raspisati prijevremene izbore’

Objavljeno: 22.12.2015. alenbrodar

– Dokazali smo predsjednici da raspolažemo saborskom većinom i pokazali 78 potpisa – 63 Domoljubne koalicije i 15 Mosta, rekao je Karamarko novinarima nakon razgovora s Grabar-Kitarović
Domoljubna koalicija i Most nezavisnih lista predsjednici Republike Kolindi Grabar-Kitarović navečer došli su sa dokazom o 78 potpisa potpore izabranih saborskih zastupnika, a do sutra poslijepodne najavljuju postizanje dogovora o mandataru.
Potvrdili su to čelni čovjek Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko i čelnik Mosta Božo Petrov na Pantovčaku, nakon konzultacija s hrvatskom predsjednicom.
– Dokazali smo predsjednici da raspolažemo saborskom većinom i pokazali 78 potpisa – 63 Domoljubne koalicije i 15 Mosta – rekao je Karamarko novinarima nakon razgovora s Grabar-Kitarović.
Potvrdila je to i predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović.
– Predstavnici Domoljubne koalicije i Mosta upoznali su me s činjenicom da raspolažu sa 78 mandata zastupnika u Saboru – dodala je predsjednica i objavila da će sutra poslijepodne održati peti krug i peti krug konzultacija.
– Do sutra navečer ili ćemo imati mandatara ili ću ja imenovati privremenu nestranačku Vladu i donijeti odluku o raspisivanju prijevremenih parlamentarnih izbora – zaključila je Grabar-Kitarović.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter