Istraživanje se provelo na 20.000 Google recenzija

Rizman vinogradi proglašeni najljepšima u Europi

Objavljeno: 11.07.2024. zagorjeinternational

Međunarodna trajektna kompanija DFDS provela je veliko istraživanje nad publikom kako bi došla do top liste najljepših europskih vinograda, a na prvo mjesto pozicionirali su se vinogradi Rizman, prenosi Dalmatinski portal.

Istraživanje se provelo na 20.000 Google recenzija. Prvo je odabrano 500 najbolje ocijenjenih vinarija, a zatim se analizirao sadržaj recenzija prema kriteriju ljepote i zadovoljstva gostiju. Vinarija Rizman osvojila je 94 od 100 bodova i time odnijela titulu najljepše vinske destinacije u Europi.

– Zahvalni smo jer je prepoznato ono što stvaramo i njegujemo. Biti prvi u Europi na temelju više od 20.000 recenzija je za nas velik uspjeh. Ne samo za našu vinariju, nego i za cijeli hrvatski vinski turizam. Ova titula je još jedna potvrda da smo na dobrom putu, daje nam energiju za dalje, da pratimo svoju viziju, brinemo o gostima i predstavljamo naš kraj najbolje što znamo. Potiče nas da zajedno s kolegama nastavimo razvijati vinogorje Komarna kao vinsku destinaciju na koju ćemo svi zajedno biti ponosni. Osjećamo se kao da smo ipak osvojili Europsko prvenstvo – poručio je Damir Štimac, vlasnik vinarije Rizman i pionir najmlađeg hrvatskog vinogorja Komarna.

Obiteljska vinarija Rizman smještena je na pola puta između Splita i Dubrovnika, a iz vinarije puca prekrasan pogled na Pelješki most, organske maslinike, vinograde i more. Svojim gostima nudi autentično iskustvo najboljeg od Dalmacije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba