“Bravo! To rade prave gazde”

Jedna domaća iznajmljivačica svojom gestom oduševila Internet. Pogledajte video

Objavljeno: 11.07.2024. zagorjeinternational

Nije nam strana inflacija u Hrvatskoj, a još manje rast cijena na Jadranu. Cijene apartmana kao i prehrambenih proizvoda iz godine u godinu rastu, a za ljetovanje potrebno je izdvojiti i do 1000 eura po osobi. Gosti rijetko pišu o pozitivnim utiscima iznajmljivača i cijena, no na TikToku je osvanuo video vlasnice apartmana koja se posebno brine o svojim gostima. 

@una.pletikosic

volim svoj summer job 💕 Apqrtmani Vukovic, web stranica je vukovic-rab.com

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

– Zamisli, od svih apartmana gost odabere doći baš kod tebe i prvo što mora napraviti je otići u trgovinu. Meni je to totalno glupo i baš zato se potrudim ljudima otići u trgovinu prije nego što stignu gosti, pogotovo ako dolaze na duže vrijeme. Apartmani su skupi i najmanje što možemo učiniti je – dati im nešto što oni ne očekuju, kao na primjer malo hrane i pića. Meni nema ništa draže nego kad me pitaju plaća li se to dodatno. Ja kažem ‘ne‘, i još dodam da za vrijeme boravka na plaži kraj kuće mogu besplatno koristiti pedaline, kajake i supove koliko god žele, i onda ono njihovo oduševljenje na licima. Meni je već to dovoljno da znam da se sav trud isplati. Ne samo to, takav gost će ti uvijek ostaviti pozitivnu recenziju na Bookingu, a i rado će uzeti sadržaj koji se plaća – navela je autorica videa. 

Dok iznajmljivačica u videu objašnjava kako svojim gostima prije dolaska pripremi hranu i piće, objava se u kratkom roku sakupila više od 110.000 lajkova i preko milijun pregleda. Također, objava je sakupila mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala: 

– Bravo! To rade prave gazde – napisao je jedan komentator. 

– Predivna gesta, respect – dodao je drugi.  

– E tako se to radi. To znači da vam je stalo da Vam gost bude zadovoljan – zaključio je treći. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba