Uređen i prolaz u Trakošćanskoj

Završena rekonstrukcija Zadarske ulice u Varaždinu

Objavljeno: 10.07.2024. zagorjeinternational

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, njegov zamjenik Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u utorak su obišli Zadarsku ulicu u Grabanicama u kojoj su završeni radovi na rekonstrukciji. Izvršeno je ispravljanje krivine na samom prilazu Grabanicama, dodana je još jedna prometna traka te je u nastavku Zadarske ulice uređeno novo parkiralište s 28 novih parkirnih mjesta.

Gradonačelnik Bosilj naglasio je kako Grabanice konačno, nakon što su godinama bile zapuštene, dobivaju obrise uređenog i urednog gradskog kvarta koji je privlačan mladima i mladim obiteljima. 

– Vjerujem da su naši građani u Grabanicama zadovoljni jer činimo sve da se ovaj kvart primjereno i planski širi, da ima svu potrebnu infrastrukturu i da se stanovnici osjećaju ugodno, a to nam je najvažnije – rekao je gradonačelnik. 

Dodao je da veliku zaslugu imaju gradski vijećnici Josip Garić i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki koji žive u tom kvartu te su inicirali rješavanje ovog problema.

Gradonačelnik je obišao i novouređeni nogostup u prolazu između Trakošćanske ulice i Ulice Stanka Vraza za koji građani godinama traže da se uredi. 

– Ovaj prolaz već desetljećima koriste brojni sugrađani i sada je konačno nogostup primjereno uređen i asfaltiran, a uskoro će se nadovezati na novouređenu, jednu od najprometnijih ulica u gradu, Ulicu Stanka Vraza – dodao je Bosilj.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba