Novi supermarket prostire se na 2000 kvadrata vrhunski uređenog prostora koji prati sve trgovačke trendove uređenja i opremanja

Plodine u Lepoglavi otvorile 137. trgovinu u Hrvatskoj

Objavljeno: 10.07.2024. zagorjeinternational

Novi, moderan supermarket Plodina otvoren je u Lepoglavi. Ovo je 137. trgovina u Hrvatskoj, čime Plodine potvrđuju daljnju ekspanziju i u kontinentalnom dijelu zemlje.

Novi supermarket u Lepoglavi, na adresi Varaždinska 22 D, prostire se na 2000 metara kvadratnih vrhunski uređenog prostora koji prati sve trgovačke trendove uređenja i opremanja. Vrhunska oprema samo je dio ugodne, brze i cjelovite kupovine koju Plodine nude i u svim ostalim supermarketima diljem Hrvatske. 

Bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor i povoljne cijene, koje su iste i na kopnu i na moru. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. 

Važno je napomenuti kako ovim projektom Plodine otvaraju još novih radnih mjesta, a donacijama Udruzi umirovljenika Lepoglava, Udruzi branitelja Hrvatske Lepoglava i KUD-u Lepoglavski pušlek pokazuju i brigu za život ovoga kraja.

Povodom svečanog otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se vrijedne nagrade. 

Radno vrijeme Plodina Lepoglava je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, te radnim nedjeljama od 7 do 21 sat. Više informacija dostupno je na službenim stranicama trgovačkog lanca. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba