Organizacija nula bodova

PA JE LI MOGUĆE?! Pogledajte kako je čovjek koji ni ne igra nogomet ozlijedio španjolskog kapetana!

Objavljeno: 10.07.2024. zagorjeinternational

Španjolska je pobijedila Francusku 2:1 u polufinalu Europskog prvenstva i prva osigurala plasman u samu završnicu turnira. Španjolci čekaju pobjednika iz drugog polufinala koje večeras igraju Engleska i Nizozemska (21 sat). A nakon velike pobjede Španjolaca u Münchenu odvijale su se nevjerojatne stvari. Stvari koje čovjek ne bi mogao izmisliti niti da hoće, prenose 24sata.

Naime, jedan navijač utrčao je na travnjak i pohitao prema nogometašima Španjolske koji su stajali unutar šesnaesterca. Navijač je u ruci držao mobitel i čini se da je snimao s prednjom kamerom. Protrčao je pokraj Alvara Morate, za njim su projurili zaštitari, a jedan fotograf je odlučio biti junak i zaustaviti navijača. Krenuo je prema naprijed, ali je zaboravio da mu tenisice nemaju krampone pa pao na natopljenom travnjaku, koji je sklizak kao led. Pritom je po nozi zakačio kapetana španjolske reprezentacije koji je pretrpio, čini se, dosta jak udarac. Poskakivao je s bolnom grimasom na licu, a njemački mediji javljaju da je šepajući otišao s travnjaka.

Liječnici španjolske nogometne reprezentacije sada strahuju da je udarac u Moratinu nogu ostavio preveliku oteklinu zbog koje bi mogao biti upitan za finale. Nevjerojatno…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba