Zagorski branitelji još jednom pokazali da se i dan danas može računati na njihovu pomoć

UDVDR Krapinsko – zagorske županije donirala računalo DVD-u Gubaševo

Objavljeno: 09.07.2024. zagorjeinternational

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije donirala je DVD-u Gubaševo računalo i informatičku opremu. Donacija je uručena u prostorijama DVD-a, a računalo i informatičku opremu predali su dopredsjednik Udruge Željko Posavec i članovi Mario Tišljar i Stjepan Bartol. Donaciju su preuzeli predsjednik DVD-a Gubaševo Zdenko Petek i tajnik Ivan Kolarić. 

– Ovom je donacijom omogućeno unaprjeđenje rada i djelovanja DVD-a Gubaševo, ali i još kvalitetnija komunikacija između drugih društava na našem polju rada te općenitog djelovanja u našem mjestu – ističu predsjednik Petek i tajnik Kolarić. 

– Zahvalni sam što smo ispred svih u potrebi upravo mi dobili donaciju te se nadamo da će takvih donacija biti još – dodali su.

Dopredsjednik UDVDR Krapinsko – zagorske županije Željko Posavec rekao je kako se trude da pomognu gdje god mogu i kad za to postoji mogućnost. 

Sama prigoda primopredaje bila je prilika za razmjenu informacija o redovnim aktivnostima navedene Udruge i DVD-a te aktualnoj problematici, ali i budućim mogućnostima suradnje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba