Popularni 'Baggio' je dobro poznato ime na zagorskim travnjacima

‘JA SEM VARAŽDINEC, VARAŽDINEC…’: Dino Kovačec se vratio u Varteks!

Objavljeno: 09.07.2024. zagorjeinternational

U redove varaždinskog Varteksa stiže još jedan povratnik iz Zagorja! Prvo pojačanje za ovaj prijelazni rok je Dino Kovačec, svestrani vezni igrač, koji može igrati na svim pozicijama u veznom redu, ali i kao polušpica, piše varaždinski klub na službenim stranicama.

Popularni ‘Baggio’ je u Varteksu već igrao u jesenskoj polusezoni 2022. godine, kada je ostavio sjajan dojam. Već tada je bilo vidljivo da je odličan igrač te je u kratkom roku osvojio srca navijača i struke. Zadovoljio je i karakterno, a ostao je i odličnim odnosima sa svima u klubu te dolazio i na utakmice, kada god je mogao.

Logičan povratak

– Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu i čuo se s dečkima, stoga je povratak bio logičan. Znam dečke, poznam ekipu, a kostur ekipe je praktički ostao isti. Prvi puta kada sam dolazio sam rekao da dolazim kratko, da čekam ponude za van, a oni su to prihvatili, bilo je sve fer i korektno, a tada sam i obećao da ću se vratiti. Pa eto me, stavljam se na raspolaganje treneru Beseku za početak priprema i jedva čekam da počnemo – poručuje Kovačec.

Ovaj 30-godišnjak je veznjak koji je igrao sve pozicije u veznom redu, ali najviše voli igrati kao ofenzivni vezni igrač. Prošao je omladinske škole Zagorca i Dinama, igrao potom i u Radniku Sesvete te u Dubravi. Najduže se zadržao u Austriji, gdje je u Rapidu i Tirolu igrao čak i njihovu Bundesligu, ali i u drugoj i trećoj austrijskoj ligi. Posljednjih godinu i pol igrao je u austrijskoj trećoj ligi, u Allerheiligenu, a sada se vraća u Varteks, gdje ima još puno toga za pokazati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba