DETALJI NESREĆE U ŠEMNICI: Vozač auta nije propustio teretno vozilo, teško ozlijeđeno dvoje ljudi

Objavljeno: 09.07.2024. zagorjeinternational

Jučer ujutro oko 8 sati u Donjoj je Šemnici došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Do prometne je nesreće došlo na način kada 68-godišnjak upravljajući osobnim vozilom prilikom uključivanja u promet i izlaska s parkirališta na kolnik nije propustio teretno vozilo kojim je upravljao 61-godišnjak, te je time oduzeo prednost prelaska vozaču teretnog vozila tijekom čega je došlo do udara teretnog vozila u osobno vozilo, kažu iz policije.

Teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u osobnom vozilu (65) te vozač osobnog vozila (68). Ozlijeđeni su prevezeni vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć, a 68-godišnjak je potom prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava na daljnje liječenje.

Iz policije apeliraju na sve sudionike u prometu kako samim nepoštivanjem prometnih propisa i nepažnjom znatno povećavaju mogućnost vlastitog stradavanja, te savjetuju da na temelju životnog i prometnog iskustva pokažu kako odgovorno i sigurno sudjelovati u prometu kako bi spriječili dovođenje u opasnost sebe i ostale sudionike u prometu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba