Na zagorskim cestama šest prometnih tijekom vikenda

Vozač u Svetom Mateju skrivio nesreću s 2,13 promila u krvi 

Objavljeno: 08.07.2024. zagorjeinternational

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je šest prometnih nesreća, izvijestila je PU krapinsko – zagorska. 

Četiri nesreće bile su samo s materijalnom štetom, a dogodile su se u Risvici zbog nepropisnog pretjecanja, u Krapinskim Toplicama uslijed nepropisnog skretanja, u Valentinovu zbog ne kretnja vozilom sredinom obilježene prometne trake te u Mariji Bistrici zbog nepropisne vožnje unatrag. Vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Mariji Bistrici upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,36 promila.     

– U prometnoj nesreći koja se dogodila u Svetom Mateju zbog ne kretanja vozilom što bliže desnom rubu kolnika dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,13 promila – stoji u izvješću.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Svetom Križu Začretje jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska.

Nadalje, evidentirano je jedno kazneno djelo prijevare i dva kaznena djela teške krađe, a od prekršaja su iz policije izdvojili jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

– Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedan manji požar bez štete u kontejneru za odlaganje otpada u Ravninskom, te jedan požar suhog granja u Budinšćini – dodali su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba