Naoružajte se strpljenjem

Velike gužve oko metropole. Kolone duge 7, 6 i 4 kilometra 

Objavljeno: 08.07.2024. zagorjeinternational

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje, izvijestio je HAK. 

Veća je gustoća prometa na autocesti A2 između naplatne postaje Zaprešić i čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba, kolona je oko 7 kilometara. Nadalje, zbog povećane gustoće prometa na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Zagreb istok i čvora Zagreb zapad na kolniku u smjeru Bregane promet se odvija usporeno uz povremene zastoje. Kolona vozila između čvora Lučko i čvora Zagreb zapad na kolniku u smjeru Bregane duga je oko 6 kilometara. 

Povećana je i gustoća prometa na autocesti A4 između čvora Popovec i čvora Zagreb istok na kolniku u smjeru Zagreba. Promet se vodi usporeno uz povremene zastoje po dvije prometne trake.

Uz to, kolona vozila je i na autocesti A4 između čvora Sveta Helena i čvora Zagreb istok na kolniku u smjeru Zagreba. Promet se vodi po dvije prometne trake. Kolona se povećava. Duljina kolone je 4 kilometra.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba