Drugi poraz u karijeri

VIDEO: Alen Babić dobio ‘po nosu’. Borba je trajala tek pola minute

Objavljeno: 07.07.2024. zagorjeinternational

Hrvatski boksač Alen Babić izgubio je u borbi protiv Britanca Johnnyja Fishera u Londonu. Babiću je to bila 14. borba u profesionalnoj karijeri i tek drugi poraz. Meč je trajao samo 36 sekundi. Britanski borac pogodio je Babića kombinacijom snažnih krošea i aperkata, nakon čega je hrvatski boksač zateturao i pao.

Ustao je, ali nije bio sasvim stabilan na nogama. Sudac je to uočio i prekinuo borbu. Babić je negodovao na tu njegovu odluku, no ona je bila konačna i Fisher je odnio pobjedu. Britanskom boksaču ovo je 12. meč u karijeri i 12. pobjeda. Na glasu je kao najveća britanska boksačka nada, prenosi Index.

Snimku meča možete pogledati OVDJE.

– Imam veliko poštovanje za Alena Babića, mogu reći i da mi je prijatelj, ali ja sam iz Romforda. Da me pobijedite, morate me strpati u vozilo hitne pomoći i odvesti u bolnicu. Imam srce ratnika. Očekivao sam večeras da idemo u rat, pripremio sam se na jednu jako tešku borbu – rekao je nakon meča Fisher, kojem je nadimak ‘Bik iz Romforda’.

Bio je to najbrži nokaut u karijeri 25-godišnjeg Fishera. Specijalnost Alena Babića su inače nokauti u početnim rundama, no večeras se jednostavno suočio s puno jačim protivnikom. Britanac je uoči borbe bio izraziti favorit na kladionicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba