Tradicionalni turnir

BOBOVJE: Održan turnir 3 VS 3 na novom igralištu, najbolji su dečki iz ‘Kiko usluga’

Objavljeno: 07.07.2024. Milorad Videković

U Bobovju je ovog vikenda održan malonogometni turnir 3 VS 3 u organizaciji Športske udruge BiP. Osvajač turnira je ekipa ‘Kiko usluge’. Turnir je izazvao veliku pozornost zaljubljenika, što govore i sljedeće činjenice: na turniru su nastupile 32 ekipe, preko 130 igrača, a brojni gledatelji na potpuno novo uređenom igralištu vidjeli su pregršt prekrasnih akcija, malonogometnih poteza koji oduševljavaju publiku, lijepih golova i, svakako, promašaja koje je teško očekivati, uostalom i oni su dijelovi nogometne igre.

Uz malonogometaše, posebnu pozornost privukao je Petar Bočkaj, igrač ponikao u krapinskom Zagorcu koji je ostavio veliki trag u Osijeku te Dinamu, da bi posljednji dio sezone proveo u ciparskom Pafosu, a trenutno traži novi angažman. Bio je tu i Mateo Mužar, igrač Futsal Dinama i hrvatski reprezentativac. Sve susrete odlično je sudio Ivica Petek, a organizator je položio s odličnim u organizaciji turnira.

Sam turnir organiziran je tako da se odmah počelo sa 1/16 finala, da bi susreti do četvrtfinala završili očekivanim rezultatima. U ovom dijelu turnira došlo je do prvog većeg iznenađenja jer je u izuzetno zanimljivoj utakmici ‘Mega Bar & Gym’ s 1:0 eliminirao jednog od favorita turnira ‘Jac Promotion’. U polufinalu još veće iznenađenje jer je ispao još jedan favorit, ‘Juraj Centar ŠUŠ’, kojeg je s visokih 5:0 eliminirao ‘Smart shop MNK Polje’.

U drugoj utakmici polufinala koja je ujedno bila i najbolja utakmica turnira u kojoj su igrači ‘Kiko usluge’ i ‘Mega Bar & Gym’ prikazali odličan nogomet s odličnim potezima, nesavladivim Markom Tušekom (‘Kiko usluge’) te odličnim Patrikom Malekovićem (‘Mega Bar & Gym) da bi ipak pobjednik bio odlučen jednim udarcem Marka Tušeka u samih devedeset te je tim pogotkom odveo svoju ekipu u finale.

U finale su prošle zaista dvije momčadi koje su tijekom vikenda pokazale najkvalitetniji nogomet, ‘Smart Shop MNK Polje’ i ‘Kiko usluge’. Finale se očekivalo s nestrpljenjem jer obje ekipe su u svom sastavu imale malonogometne španere pune vica – u ‘Polju’ Dražena Kranjčeca, Nikolu Beloševića i Dadu Dleska, dok su na suprotnoj strani stajali Marko Tušek, Leon Jedvaj i Luka Topolovec. Sve je krenulo idealno, par dobrih štoseva s obje strane, a onda se dogodila mala pogreška u igri ‘Polja’ te ‘Kiko’ zabija za vodstvo koje je natjeralo drugog finalista da krene na sve ili ništa, što koriste igrači ‘Kiko usluga’ i nakon posljednjeg sučevog zvižduka na semaforu je ostalo zapisano: ‘Smart Shop MNK Polje’ 1 – Kiko usluge 3.

U borbi za treće mjesto koje se odlučivalo penalima mirniji i precizniji bili su igrači ‘Mega Bar & Gyma’ pobijedivši ‘Juraj Centar ŠUŠ’ rezultatom 3:2. Prvoplasirana ekipa dobila je veliki prijelazni pehar, pehar i novčanu nagradu, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa dobile su pehar i novčanu nagradu,a četvrtoplasirana ekipa dobila je kao nagradu simboličnu gajbu piva. U pojedinačnoj kategoriji, za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Tušek (‘Kiko usluge’), a najbolji je strijelac Dado Dlesk (‘Smart Shop MNK Polje’). Sve nagrade uručio je gradonačelnik Krapine i saborski zastupnik Zoran Gregurović.

Konačni poredak:

  1. ‘Kiko usluge’
  2. ‘Smart Shop MNK Polje’
  3. ‘Mega Bar & Gym’
  4. ‘Juraj Centar ŠUŠ’

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba