Prijave otvorene do 19. srpnja

Općina Marija Bistrica zapošljava višeg stručnog suradnika za financije i proračun

Objavljeno: 06.07.2024. zagorjeinternational

Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Marija Bistrica objavljuje oglas za prijam u službu višeg stručnog suradnika za financije i proračun u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica.

Zapošljava se jedan izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme do povratka odsutnog službenika na posao – radi zamjene duže vrijeme odsutnog službenika, uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca.

Posebni uvjeti za prijam u službu su sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij (VSS) ekonomije, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, poznavanje rada na računalu, stupanj samostalnosti koji uključuje obavljanje poslova uz redoviti nadzor i upute nadređenog službenika, stupanj odgovornosti koji uključuje odgovornost za materijalne resurse s kojima službenik radi, te pravilnu primjenu utvrđenih postupaka i metoda rada, stupanj stručnih komunikacija koji uključuje komunikaciju unutar nižih unutarnjih ustrojstvenih jedinica te povremenu komunikaciju izvan državnog tijela u svrhu prikupljanja ili razmjene informacija i stupanj složenosti posla koji uključuje stalne složenije stručne poslove unutar upravnoga tijela. 

Prijave na oglas podnose se do 19. srpnja na adresu: Općina Marija Bistrica, Trg pape Ivana Pavla II 34, 49246 Marija Bistrica, s obaveznom naznakom: “Za oglas za prijam Višeg stručnog suradnika za financije i proračun”. Prijave se mogu dostaviti i neposredno u prostorije Općine Marija Bistrica na navedenoj adresi.

Svi detalji i dodatne informacije dostupni su na službenim stranicama Općine

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba