HDZ Varaždinske županije:

“Neka građani Ivanca sami procijene tko je najodgovorniji za pripajanje Ivkoma Varkomu”

Objavljeno: 06.07.2024. zagorjeinternational

HDZ Varaždinske županije objavio je priopćenje kako bi, navode iz HDZ-a, građani Ivanca sami mogli procijeniti tko je najodgovorniji za pripajanje Ivkoma Varkomu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nakon 20 godina gradonačelničkog mandata, tri saborska mandata, obnašanja dužnosti potpredsjednika Hrvatskog sabora, gospodin Milorad Batinić sjetio se svoje ostavštine. Naime, sve ove godine gradonačelnik Batinić nije uspio izgraditi apsolutno baš ništa, a upropastio je što je stigao. Sada svjedočimo sukobu Batinića gradonačelnika i Batinića saborskog zastupnika. 

Naime, Batinić saborski zastupnik je u Hrvatskom saboru 28. lipnja 2019. godine, u 10:57 sati dao podršku Zakonu o vodnim uslugama. Glasao je za taj Zakon kojim se predviđa okrupnjavanje, spajanje trgovačkih društava koja se bave vodouslužnim djelatnostima. 

Za razliku od Batinića saborskog zastupnika, Batinić gradonačelnik je sada protiv svega toga. Batinić gradonačelnik sada organizira prosvjede, zborove građana, peticije, podnosi tužbe Ustavnom sudu…Sve kako bi prikrio činjenicu da je upravo 28. lipnja 2019., u 10:57 sati u Hrvatskom saboru dao podršku Zakonu o vodnim uslugama.

Neshvatljivo je sada ponašanje Batinića koji bježi, odnosno negira svoje odluke i pokušava taj dio izbrisati kao da se nikada nije dogodio. Ali sve se pamti i za sve postoje dokazi, pa tako i potvrda kada, gdje i kako je glasao saborski zastupnik Batinić. Uostalom i Ustavni sud „blagoslovio” je ručicu saborskog zastupnika Batinića koja je podignuta za Zakon o vodnim uslugama.

Ovo ostalo što Batinić sada radi je političko licemjerje, bježanje od odgovornosti te obmanjivanje građanki i građana Ivanca. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba