Uz druženje mještana i prijatelja

U subotu će se u Galovcu u Konjščini održati nogometni turnir

Objavljeno: 04.07.2024. zagorjeinternational

U mjestu Galovec u općini Konjščina u subotu će se održati nogometni turnir i druženje kojeg organizira Mjesni odbor Galovec. Službeni početak samog događanja je u 18 sati na igralištu u Galovcu, a utakmica će započeti u 18:30. Oko organizacije je zadužen Miljenko Jakopović, koji kaže kako je sve spremno.

– Igrat će tri ili četiri ekipe. Snage će odmjeriti sadašnji i bivši veterani iz Zaboka, te kolege iz Mjesnog odbora Jertovec i mi. Nakon utakmice slijedi druženje i mali domjenak uz hranu i piće, tako da će biti za svakoga ponešto. Veselimo se i nadamo se kako će nas i vrijeme poslužiti – poručuje Jakopović.

Ovakva druženja mjesnih odbora podržava i saborska zastupnica te načelnica Konjščine Anita Curiš Krok.

– Drago mi je da se mještani međusobno povezuju i druže i svakako ću ih doći pogledati. Potiče se sportski duh i zdrav način života, a tu je i uvijek dobrodošlo druženje i zabava – naglašava Curiš Krok i dodaje kako je Mjesni odbor Galovec jako aktivan, između ostalog napravili su dječje igralište za koje je sprave financirala Općina Konjščina. Ujedno su svojim radom i donacijama uredili kućicu za druženje, gdje se također uključila Općina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba