Na području Zlatara uređuju se prometnice

Za rekonstrukciju ceste Juranšćina – Belecgrad osigurano preko 200.000 eura

Objavljeno: 03.07.2024. zagorjeinternational

Zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek jučer je potpisala ugovor o rekonstrukciji šumske ceste Juranšćina – Belecgrad. Za navedenu je cestu osigurano 100 posto sredstva iz EU natječaja, preko Agencije za plaćanja u poljoprivredi.

Vrijednost radova s PDV-on iznosi 202.433 eura, a tvrtka koja će ih izvoditi je Građevinski obrt ‘Iskop’ Gabrijela Kočet.

– Molimo vlasnike parcela uz cestu da sruše stabla koja se nalaze u koridoru ceste kako bi radovi mogli početi na vrijeme. Radovi bi počeli za 30 dana, a stabla koja neće biti srušena će ukloniti izvođač – kazali su iz Grada. Radovi će trajati 11 mjeseci.

Također, na području Zlatara kreće asfaltiranje Varaždinske ulice. Najprije se stavlja prvi sloj asfalta, a onda se kreće u podizanje šahtova i pripremu za završni sloj, izvijestila je gradonačelnica.

Facebook/Jasenka Auguštan – Pentek

Isto tako, iz Grada obavještavaju mještane da će do 12. srpnja biti zatvoren dio Kaštelske ulice od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV. do križanja s Ulicom Franje Horvata Kiša zbog izvođenja radova u sklopu projekta Aglomeracije u dijelu preko mosta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba