Nogometni spektakl ovog petka i subote. Još se stignete prijaviti

Na novom igralištu u Bobovju održava se malonogometni turnir ‘ŠU BIP 3vs3’

Objavljeno: 03.07.2024. Milorad Videković

U Bobovju će se 5. i 6. srpnja održati malonogometni turnir ‘ŠU BIP 3vs3’. Organizator, Športska udruga Bobovje i Pristava (ŠU BIP), je pripremio bogate nagrade – pehare i novčane (50; 30 i 20 posto od kotizacije, op. a.) – te će nagraditi najboljeg igrača i najboljeg strijelca (golovi će se brojati od utakmica četvrtfinala). Pobjednik će uz pehar u stalno vlasništvo, dobiti i prijelazni pehar. 

Prijave se primaju do sutra, 4. srpnja, do 20 sati nakon čega će se zaključiti broj prijavljenih ekipa te će istog dana biti izvučeni parovi turnira. Kotizacija iznosi 40 eura. Prijaviti se možete na broj 095/723-1047 (Danijel). 

Još uvijek imate vremena, no požurite jer je broj ekipa ograničen. 

Vrijedni organizatori turnira, uz veliku pomoć i podršku Grada Krapine, na veliko rade da stvore idealne uvjete za sve igrače, ekipe i posjetitelje. Tako su radovi na samom igralištu gotovo pa završeni te će sve dočekati novo, puno veće, igralište prekriveno novim asfaltom na kojem se mogu igrati utakmice rukometa, malog nogometa, odbojke i košarke. 

Znate kako se kaže – i to nije sve!

Naime, uz igralište su postavljeni novi reflektori tako da će rasvjeta biti idealna za noćne utakmice, a goste će dočekati i novo parkiralište na samom ulazu na teren. 

Također, uređuje se i prostor gdje gledatelji uz dobru kapljicu te jelo i živu glazbu, mogu uživati u nogometu.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba