Njihov igrač Silvio Vukić ponio titulu najboljeg

Krapinski Mega bar & Gym osvojio ‘Admiral Cup 3vs3’ u Svetoj Klari

Objavljeno: 03.07.2024. zagorjeinternational

U Svetoj Klari igrao se trodnevni tradicionalni ‘Admiral Cup 3vs3’ na kojem je nastupilo čak 40 ekipa, a naslov najbolje osvojila je krapinska ekipa Mega bar & Gym.

Ekipe su bile podijeljene u skupine, a dvije najbolje plasirale su se u šesnaestinu finala. Krapinska ekipa u sastavu Marko Tomašić, Silvio Vukić, Nikola Mutak, Dominik Lončarić i Patrik Maleković, odlično je apsolvirala sve utakmice na putu do finala. Jedini mali problem bila je utakmica četvrtzavršnice gdje su dečki iz Krapine u dramatičnom susretu ipak s 2:1 pobijedili CB Temple.

U polufinalnim susretima igrali su Villa Luce Neum (pobjednik turnira u Sekirišću za Vidovo, op.a.) i Mega bar & Gym (1:3) te CB Remetinec i Cozy bar (0:2). Poraženi su igrali za treće mjesto u kojem je ekipa CB Remetinec s 3:2 pobijedila ekipu Villa Luce Neum te osvojila treće mjesto. 

Finalni susret se očekivao s nestrpljenjem jer su se u finalu našle dvije ekipe koje su na turniru pokazale najkvalitetniji nogomet te se očekivao nogomet s puno preokreta i dramatičnosti. No, tako nisu mislili krapinski dečki koji su očitali pravu malonogometnu lekciju svojim protivnicima – ekipi Cozy bar – pobijedivši ih uvjerljivo i bez poteškoća s 4:0. 

Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare i novčane nagrade te poklon bon od Admirala dok je u kategoriji individualne nagrade – najbolji igrač turnira – titulu ponio Silvio Vukić (Mega bar & Gym).

Rezultati

Četvrtfinale: Cozy bar – Smokvica 3:0; Zelene živine – CB Remetinec 0:6; Dugi ali spori – Villa Luce Neum 3:5; CB Temple – Mega bar & Gym 1:2.

Poluzavršnica: Villa Luce Neum – Mega bar & Gym 1:3; CB Remetinec – Cozy bar 0:2.

Za treće mjesto: CB Remetinec – Villa Luce Neum 3:2.

Finale: Cozy bar – Mega bar & Gym 0:4. 

Poredak: 1. Mega bar & Gym; 2. Cozy bar; 3. CB Remetinec; 4. Villa Luce Neum.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba