Bravo, cure!

Desinićke mažoretkinje donijele medalje s međunarodnog natjecanja

Objavljeno: 03.07.2024. zagorjeinternational

Nakon što su pristupile Hrvatskom savezu mažoretkinja i pom-pon timova, Desinićke mažoretkinje nastupile su već na drugom turniru ove godine, ovoga puta u Vitezu u BiH. Turnir je održan 23. lipnja, a u Vitezu su nastupile i mažoretkinje iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Mađarske.

Nastupile su desinićke seniorke i juniorke koje su od ožujka ove godine pod paskom nove trenerice Ane Kerep marljivo vježbale. Rezultati nisu izostali, nastupilo se u nekoliko kategorija te su osvojene tri zlatne, četiri srebrne i dvije brončane medalje. Bravo za cure i trenericu Anu!

Svako takvo natjecanje jedno je veliko iskustvo, stoga Desinićke mažoretkinje zahvaljuju Savezu koji svako malo organizira takve turnire diljem Europe.

– Moramo se zahvaliti Savezu i što nas je primio u svoje članstvo jer se tu osjećamo kao dio jedne velike i lijepe obitelji, ponajprije zahvaljujući predsjednici saveza, gospođi Željki Banović! Ovoga puta smo putovale i družile se s našim prijateljicama, Radobojskim mažoretkinjama i bilo nam je prelijepo! Moramo se zahvaliti svima koji nas podržavaju i pomažu nam na bilo koji način. Trudit ćemo se i dalje dostojno prezentirati i reklamirati mažoret ples te naš Desinić i Hrvatsku! – poručuju Desinićke mažoretkinje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba