Nagrade su dobili i mentori

NOVI MAROF: Nagrađeni najbolji učenici, ukupno njih 130

Objavljeno: 02.07.2024. zagorjeinternational

I ove je godine Grad Novi Marof nagradio učenike i njihove mentore za postignute rezultate na natjecanjima, smotrama i susretima na županijskoj, regionalnoj i državnoj razini. Ukupno je nagrađeno 130 učenika i 19 učitelja i mentora, pa je tako u OŠ Novi Marof nagrađeno ukupno 118 učenika i 13 njihovih mentora, dok je u OŠ Gornja Rijeka nagrađeno pet učenika i tri učitelja, a u OŠ Podrute nagrađen je jedan učenik. U Srednjoj školi Novi Marof nagrađeno je šest učenika i troje učitelja.

Ujedno su proglašeni i učenici generacije i to u tri kategorije, pa su tako u kategoriji ‘obrazovno područje’ nagrađeni Marija Gazdek, Iva Međeral i Jakov Krbot. U kategoriji ‘sport’ nagrađen je Vili Hohšteter, dok je u kategoriji ‘glazbeno obrazovanje’ nagrađen Josip Rabuzin. Učenicima generacije nagrade su podijelili gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i ravnatelj Osnovne škole Novi Marof Anđelko Bošnjak.

U Srednjoj školi Novi Marof u kategoriji nagrađivanja učenika generacije predložene su bile učenice Monika Ključarić, Margareta Bencek i Iva Bukovčan. Odlukom Nastavničkog vijeća, titulu najbolje učenice generacije 2023./2024. ponijela je Monika Ključarić. Novčane nagrade za učenike i učitelje ukupno iznose 6344 eura, a učenici su, osim novčanih nagrada, dobili knjige te priznanja i pohvalnice. Učitelji mentori su osim novčane nagrade dobili priznanja i zahvalnice.

Gradonačelnik Jenkač čestitao je svim učenicima, kao i njihovim mentorima.

– Čestitam svima na uspjesima, kako na županijskoj i regionalnoj razini, tako i na državnoj. I ove smo godine nagradili velik broj učenika i mentora, a to je samo pokazatelj koliko se u našim školama radi s našim učenicima, koji potom ostvaruju odlične rezultate na natjecanjima. Svima želim ugodne praznike i da se dobro odmorite, a u sljedećoj školskoj godini želim vam još više uspjeha – poručio je Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba