Ulaz je besplatan! Dođite i uživajte u odličnim predstavama pod otvorenim nebom

GFUK i po Zagorju ovog vikenda stiže u Brdovec, Gornju Stubicu, Zlatar, Pregradu i Konjščinu

Objavljeno: 02.07.2024. zagorjeinternational

Počelo je 4. Ljetno izdanje Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju – jedinstveno kulturno iskustvo koje omogućava široj publici da uživa u vrhunskim kazališnim izvedbama pod otvorenim nebom.

Proteklog vikenda predstave su igrane u Krapini, Petrovskom, Kumrovcu, Novom Golubovcu, Kraljevcu na Sutli, Desiniću, Bedekovčini i Mariji Gorici, a tople ljetne večeri i veliki broj publike učinili su sva gostovanja posebnima. 

Pred nama je još jedan vikend u kojem Festival dolazi u Brdovec, Gornju Stubicu, Zlatar, Pregradu i Konjšćinu. 

Na rasporedu su četiri izvanredna naslova koji će se izvoditi u posebnim otvorenim prostorima, prilagođenima ljetnom ambijentu i prirodnoj ljepoti Zagorja. Ovaj festival ne samo da pruža kulturnu obogaćenost, već i doprinosi promociji i valorizaciji lokalnih sredina, spajajući umjetnost i zajednicu na jedinstven način. 

Premijerni naslovi su predstava Kazališta Moruzgva “Preki preko veze” u kojoj igraju Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić te predstava Lectirum Teatra “Sretni ljudi” u kojoj igraju Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura. Tu su još dvije zanimljive predstave – Produkcija Kulturne udruge GFUK i ZGK Komedija “Kaj je ljubav” u kojoj igra Adam Končić s glazbenim kvartetom i Gala teatar “Otvoreni brak” u kojoj igraju Matija Prskalo i Slavko Juraga.

Posebno će vas veseliti činjenica da je ulaz na sve izvedbe potpuno besplatan, što omogućuje svima, bez obzira na financijske mogućnosti, da sudjeluju u ovom kulturnom događaju.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba