Opet u ‘učeničke klupe’

Udruga umirovljenika Konjščina organizirala predavanje “Stariji u prometu”

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

U organizaciji Udruge umirovljenika Konjščina i Hrvatskog autokluba u okviru projekta “Zlatne godine” u prostorijama Općine Konjščina održano je multimedijalno predavanje na temu “Stariji u prometu” za sve članove Udruge umirovljenika Konjščina i njezinih ogranaka Budinščina i Hrašćina.

Na predavanje se odazvao veliki broj umirovljenika, a tajnica Udruge Karolina Kleković kazala je kako je ovo itekako korisno predavanje za sve osobe starije životne dobi, gdje su mogli vidjeti prikaze zgodnih situacija, ali i teških nesreća. 

– Svi sudionici su pratili predavanje, a na kraju smo dobili test koji ćemo ispuniti doma da vidimo naše sposobnosti upravljanja vozilima i općenito snalaženje u prostoru. Moram napomenuti kako je bilo zanimljivo ponovo sjesti u ‘učeničke klupe’ jer to doprinosi održavanju naših kognitivnih sposobnosti – rekla je Kleković.

Dodala je kako im je ovo bila prva suradnja s HAK-om te se nada kako će ih u budućem razdoblju biti još. 

– Zahvaljujemo se Općini Konjščina, a osobito načelnici Aniti Curiš Krok koja nam je ustupila prostor. Naša suradnja s Općinom i svim djelatnicima je za svaku pohvalu jer su uvijek tu kada nam je pomoć potrebna – dodala je Kleković.

Načelnica Konjščine Anita Curiš Krok zajedno s pročelnikom pozdravila je na samom početku predavanja sve sudionike te im zahvalila na suradnji koju imaju već dugi niz godina.

– Udruga umirovljenika je aktivna udruga s našeg područja te im, uz božićnice koje dodjeljujemo tijekom božićnih blagdana, uvijek pokušavamo izaći u susret i pomoći im. Tako smo ustupili prostor Općine za ovo predavanje, ali i za sve druge potrebe koje Udruga ima – dodala je načelnica.

Za sve sudionike predavanje je bilo besplatno te su svi dobili i prigodan poklon te besplatnu kontrolu vida. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba