U Dubovcu pak teško ozlijeđena 58-godišnjakinja

U Humu Stubičkom teško stradao vozač mopeda. Bio je jako pijan 

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

PU krapinsko – zagorska objavila je detalje prometne nesreće koja se u subotu oko 19.30 sati dogodila u Humu Stubičkom, a u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. 

– Do prometne nesreće došlo je na način jer se vozač mopeda, 61-godišnjak, nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, već je mopedom prešao van ruba kolnika i pao. Utvrđeno je kako je upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,96 promila – izvijestila je policija. 

Ozlijeđeni 61-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje mu je pružena liječnička pomoć i utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozlijede.

Nadalje, u nedjelju je oko 14 sati u Dubovcu na DC 14 došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna osoba lakše tjelesne ozljede.

– Do prometne nesreće došlo je kada se 19-godišnjakinja osobnim vozilom nije kretala sredinom obilježene prometne trake već je zahvatila rub kolnika, izgubila nadzor nad vozilom i sletjela na travnatu površinu gdje je došlo do udara vozila u zaštitnu ogradu i odvodni kanal – rekli su iz policije. 

U prometnoj nesreći je vozačica zadobila lakše tjelesne ozljede, a suvozačica koja se nalazila s njom u vozilu, 58-godišnjakinja, zadobila je teške tjelesne ozljede koje su joj okvalificirane u Općoj bolnici Zabok te je potom prevezena u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice u Zagreb gdje je zadržana na daljnjem liječenju.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba