Vjetar, grmljavina...

TOTALNI KAOS U ZAGREBU: Nevrijeme čupalo stabla i krovove, pala snažna tuča

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

Potpuni kaos zavladao je danas poslijepodne u središnjoj Hrvatskoj. Zagrebački vatrogasci imaju pune ruke posla.

Uklonili su ogradu u Klaićevoj te stabla na Šestinama i na Trgu Republike Austrije. DVD Sesvete radio je na ispumpavanju prostorija. Na Šestinama je drvo palo na automobil. Vatrogasci su uklanjali i prozor sa šestog kata u Ulici Franje Petrića.

Lim je visio sa zgrade u Maksimirskoj ulici, dok je ograda pala na vozilo u Heinzlovoj. Vatrogasci su i u Ilici gdje visi dio krova. Čitatelji 24sata javili su i kako je bio obustavljen tramvajski promet u središtu grada.

Vjetar, kiša, grmljavina…

– Bili su ogromni naleti vjetra koji su pred sobom nosili grane i kante po cesti te snažna kiša i povremeno grmljavina. U jednom trenutku padao je i led, no nije dugo trajalo – rekla je Zagrepčanka iz Šestina.

– U deset minuta je počelo puhati nenormalno. Mislim da je Trešnjevka najgore prošla što se tiče ovog naleta, puno auta je oštećeno – kazao je još jedan svjedok nevremena.

Nevrijeme je pogodilo i Dugo Selo.

– Sve je trajalo desetak minuta, kao prošli srpanj kada je bilo ono jako nevrijeme. Užasno je bilo, razbilo nam je tri auta u dvorištu. Vjetar je puhao kao da će odnijeti prozore – rekao je jedan stanovnik Dugog Sela. Sisak je također pogodilo nevrijeme koje je bilo praćeno tučom veličine oraha.

Snimke možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba