“Znam da je ovo užasno za reći, ali kako dobro izgleda, sve bih mu oprostila”

SUMRAK UMA: Amerikanac zadavio dvije žene, ali na internetu i dalje ima hordu obožavateljica

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

Društvenim mrežama šire se videi suđenja Wadeu Wilsonu, muškarcu koji je 2019. godine zadavio dvije žene. Iako mu prijeti smrtna kazna, njegovo ime nije postalo poznato samo po stravičnim zločinima, piše Index.  

Wilson je postao neočekivana senzacija na TikToku, gdje ga mnogi smatraju izuzetno privlačnim. Šire se razne videomontaže u kojima se dive njegovom izgledu. 

Videi su prepuni komentara poput: “Predivan je! Što nije u redu sa mnom”. 

– Ja ću ga popraviti – stoji u još jednom komentaru.  

– Znam da je ovo užasno za reći, ali kako dobro izgleda, sve bih mu oprostila – jedan je od komentara. 

Wade Wilson (30) je muškarac iz Floride koji je osuđen za brutalno ubojstvo dviju žena, a sada mu prijeti i smrtna kazna. Naime, ubojstva su se dogodila u listopadu 2019. godine u razmaku od nekoliko sati. Žrtve su Kristine Melton (35) i Diane Ruiz (43). 

Wilson je svoju prvu žrtvu Kristine Melton upoznao u baru te je nakon toga izašao s njom. Sljedeći dan ju je zadavio u njezinoj kući, gdje je tijelo i pronađeno. Druga žrtva Diane Ruiz hodala je na posao u obližnji bar kada joj je Wilson automobilom prišao i tražio je smjernice i tako je oteo. Wilsonov otac je na suđenju ispričao da mu je sin priznao da ju je zadavio, a kada je shvatio da još diše, onda ju je i “nastavio gaziti”. Njezino tijelo pronađeno je nekoliko dana kasnije na polju u blizini. 

Ruiz je bila majka dvojice sinova, a njezin 19-godišnji sin svjedočio je na suđenju. 

– Moja mama neće biti na mom vjenčanju – rekao je u suzama tijekom svjedočenja. 

Kako piše News Press, Wilson je također navodno rekao detektivima: “Ponovio bih to.” 

Porota mu je ovoga tjedna izglasala smrtnu kaznu. Sudac Nicholas Thompson donosi konačnu odluku, a izricanje kazne zakazano je za 23. srpnja. Tijekom čitanja odluke porote, Wilson nije imao gotovo nikakvu reakciju. 

TikTok je trenutno prepun videa o Wadeu Wilsonu, gdje ga mnogi prikazuju kao “poželjnog muškarca”. No mnogima nije jasno kako je moguće da hladnokrvni ubojica osvaja srca diljem svijeta. Dok jedni veličaju njegov izgled i privlačnost, drugi su zbunjeni i zabrinuti zbog glorifikacije osobe koja je osuđena za brutalne zločine.

@beckberwick

Is Booktok here because I have questions for some of you —not all of you, just some 🥲 #booktok #wadewilson #truecrime #darkromancebooktok #darkromance

♬ original sound – Beck Berwick

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba