Raspašoj jučer u Đurđevcu

Sjekirom uništavao kafić, prijetio vlasniku, a potom je i fizički nasrnuo na policajca 

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom s đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, oštećenje tuđe stvari i napad na službenu osobu, izvijestila je PU koprivničko – križevačka.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 30. lipnja, u jutarnjim satima u Đurđevcu prijetio riječima oštećenom 47-godišnjaku da će ugroziti njegov život, te mu je naknadno sjekirom oštetio ceradu terase ispred ugostiteljskog objekta. Također, sumnja se da je osumnjičeni prilikom policijskog postupanja prijetio riječima policijskim službenicima da će ugroziti njihov život i živote bliskih osoba.

Nadalje, osumnjičeni je u policijskoj prostoriji namijenjenoj za smještaj uhićenih osoba oštetio inventar te prilikom policijskog postupanja napao policijskog službenika nanijevši mu lakše ozljede.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ‘prijetnja’, ‘oštećenje tuđe stvari’ i ‘napad na službenu osobu’ protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku – rekli su iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba