Nabavite svoje ulaznice na vrijeme

Sjajni filmski naslovi ove subote ponovno u Kinu Krapina

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

Ove subote u Kino Krapina ponovno stižu dva sjajna filmska naslova. U 19 sati prvo će se održati projekcija filma ‘Gru i malci: Neustrašivi špijuni’.

Gru se suočava s novim neprijateljem Maximeom Le Malom (dobitnik Emmyja Will Ferrell) i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini (nominirana za Emmyja Sofia Vergara), a obitelj je prisiljena pobjeći. U filmu se pojavljuju svježi novi likovi kojima su glasove dali Joey King (Bullet Train), dobitnik Emmyja Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) i Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin vraća se kao legendarni glas Minionsa, a Steve Coogan, nominirani za Oscara, vraća se kao Silas Ramsbottom.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Potom u 21 sat slijedi kriminalistička komedija ‘Hit Man’.

Glavni lik u filmu Hit Man je obični profesor filozofije Gary Johnson, koji je posvetio sav svoj život proučavanju Kanta i brizi o svojim mačkama, čija su imena primjereno Id i Ego, ne ostavljajući vremena ni za uzbuđenja ni za ljubavni život. Gary odlučuje pomoći policiji u malim tajnim zadacima za nadzor i na kraju se pretvara da je unajmljeni plaćeni ubojica, kako bi otkrio potencijalne naručitelje. Posao na kraju odvodi Garyja do Madison, koja ga unajmljuje da nekoga ubije. Njihov prvi susret uspostavlja njihov neobičan odnos.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba