U čast novinarskoj legendi

KUMROVEC: Odigran 12. Memorijalni malonogometni turnir ‘Boris Mutić’. Slavila ekipa Oprobaj iz Kraljevca i Novih Dvora

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

Na školskom igralištu u Kumrovcu u organizaciji Sportskog društva Kumrovec, u nedjelju je održan 12. Memorijalni malonogometni turnir ‘Boris Mutić’ koji se igra u čast legendarnom sportskom novinaru koji je preminuo 2009. godine u 70. godini. 

Njemu u čast, snage je na ovogodišnjem izdanju turnira odmjerilo 12 ekipa, od toga jedna ekipa iz Bistrice ob Sotli (Slovenija) i po prvi puta nogometni klub iz Berova, pobratimljenog mjesta općine Kumrovec iz Sjeverne Makedonije. Također, revijalnu utakmicu kojom je otvoren turnir odigrale su ekipa HRT-a i ekipa Krapinsko – zagorske županije. 

Prvu nagradu, pehar, prijelazni pehar i 1000 eura, odnijela je ekipa Oprobaj iz Kraljevca i Novih Dvora, pehar za drugo mjesto i 500 eura osvojila je ekipa Čebelarstvo Matek, Sportsko društvo Bistrica, a treća je bila ekipa R Cars Pregrada koja je dobila pehar za treće mjesto i novčanu nagradu od 300 eura. 

Također, pehar za najboljeg igrača turnira dobio je Martin Zrnc, najbolji strijelac je bio Goran Vdović, a najboljim golmanom proglašen je Franjo Žigman. 

Okupljene su pozdravili i načelnik Kumrovca Robert Šplajt, predsjednik Sportskog društva Kumrovec Karlo Ulama i župan Željko Kolar, a ovaj sportski događaj upotpunjen je nastupom Jakova Šoštara, učenika prerano preminulog Aljoše Mutića, sina Borisa Mutića, koji je odsvirao himnu te nastupom Desinićkih mažoretkinja. 

Inače, prije turnira su na grobu u Zagorskim Selima zapaljene svijeće. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba