Nakon Nine Badrić slijedi Gibonni

JEDNA JE NINA: Poznata pjevačica otvorila čarobno ‘Ljeto u dvorcu Oršić’!

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

U prekrasnom baroknom ambijentu dvorca Oršić u Gornjoj Stubici, poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić priuštila je pravu glazbenu čaroliju svim posjetiteljima i time otvorila atraktivan festival ‘Ljeto u dvorcu Oršić’. Nizali su se najveći hitovi u njenoj glazbenoj karijeri koje je publika u glas pratila, a Nina se svojom toplom izvedbom savršeno stopila u prekrasan ambijent dvorca Oršić i priuštila publici nezaboravnu večer!

Gupčev kraj ove se godine sjajno pripremio za ljetnu sezonu krenuvši s nastupima velikih imena, koje imamo prilike gledati u arenama još od ‘Stubica Festa’ gdje su nastupali Vanna i Parni Valjak. Nakon glazbene čarolije Nine Badrić i otvorenja Ljeta u dvorcu Oršić, pozornica se seli na još veći prostor u neposrednoj blizini, kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu, gdje publiku u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat čeka još jedna velika zvijezda – Gibonni!

Atraktivan festival ‘Ljeto u dvorcu Oršić’ održava se već 19 godina zaredom. Od tada do danas na njemu je održano preko 150 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jedan od simbola Gupčevog kraja te je kroz dugi niz godina stvorio svoju vjernu publiku. Ono što posebno privlači posjetitelje i turiste u Gupčev kraj je spoj kupanja i dobre ljetne zabave na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica, izleti u prekrasnu prirodu, obilazak dvoraca, mnogobrojnih spomenika i kulturne baštine uz izvrsne gastronomske delicije koje nude lokalni tradicijski restorani i domaći OPG-ovi.

Kad se taj doživljaj u ljetnim večerima zaokruži s odličnim koncertima u prekrasnom ambijentu dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu, može se reći da je Gupčev kraj idealna lokacija za izlete! Organizator ovog festivala je Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica (Gupčev kraj) u suorganizaciji s Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba