Održana 30. smotra zborova Krapinsko - zagorske županije

“Hvala što čuvate naš identitet i baštinu”

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

U nedjelju je u Domu kulture u Zlatar Bistrici održana 30. smotra zborova Krapinsko – zagorske županije u organizaciji Zajednice amatera kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko – zagorske županije, a domaćin je bila Kulturno-umjetničko-edukacijska udruga ‘Kaj’ iz Zlatar Bistrice.

Na Smotri su sudjelovali Mješoviti pjevački zbor Kulturno prosvjetnog društva ‘Zlatarjeve’ iz Zlatara, Mješoviti pjevački zbor ‘Vitez’ KUD-a Konjščina, Mješoviti pjevački zbor KUD-a ‘Naša lipa’ iz Tuhlja i Mješoviti pjevački zbor Kulturno umjetničke edukacijske udruge ‘Kaj’ iz Zlatar Bistrice. Selektor je bio Tomislav Habulin.

Smotru je otvorila dožupanica Jasna Petek koja je tom prilikom zahvalila sudionicima Smotre što svoje vrijeme, svoju ljubav i svoj entuzijazam troše na to da Krapinsko – zagorska županija bude prepoznata u Hrvatskoj i šire, što čuvaju naš identitet, našu baštinu i što oplemenjuju mnoge trenutke u našim općinama i gradovima.

Smotri su prisustvovale i načelnica Zlatar Bistrice Vesna Mikulec i saborska zastupnica i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba