Pet prometnih na zagorskim cestama proteklog vikenda

Dvije su osobe lakše, a dvije teže ozlijeđene. Čak troje vozača bilo je pijano 

Objavljeno: 01.07.2024. zagorjeinternational

PU krapinsko – zagorska je tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirala jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo utaje. Od prekršaja su izdvojena dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nadalje, na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je pet prometnih nesreća od kojih dvije s materijalnom štetom do kojih je došlo u Stubičkim Toplicama zbog nepropisne vožnje unatrag te u Velikom Bukovcu uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika. 

– Vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Velikom Bukovcu upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,71 promila – izvijestila je policija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Konjščini jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a do prometne nesreće je došlo zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika. Vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,43 promila.

– U prometnoj nesreći do koje je došlo u Humu Stubičkom zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,96 promila – kazali su iz policije. 

Također, u Dubovcu, u prometnoj nesreći koja se dogodila zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba