Emotivna objava samozatajne supruge Ivana Perišića iznenadila navijače

“Vrijeme je da kažemo zbogom!”

Objavljeno: 30.06.2024. zagorjeinternational

Objava Josipe Perišić iznenadila je mnoge pratitelje, ali nakon prvotnog šoka, uslijedili su brojni komentari podrške, piše Jutarnji list

– Vrijeme je da kažemo zbogom! U dobrim i lošim vremenima. Nedostajat ćete nam. London i prijatelji,” napisala je supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, Josipa Perišić, na fotografijama iz britanske prijestolnice koje je objavila na Instagramu. Uz objavu je dodala i stihove pjesme Harryja Stylesa ‘As it was‘. 

Naime, Josipa i hajdukov Perišić posljednjih su nekoliko godina živjeli u Londonu, a sada je došlo vrijeme za povratak u Dalmaciju, odakle su rodom. No, čini se da im je ova promjena bila dosta emotivna jer su zavoljeli London. 

Kako podsjeća Jutarnji, Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. 

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana. Ovaj skladni bračni par zajedno ima troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba