PRVI PUT NAKON EURA: Luka Modrić na društvenim mrežama poslao poruku

“Noseći ovaj dres osjetio najveću radost u mom životu – ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima”

Objavljeno: 30.06.2024. zagorjeinternational

Luka Modrić (38) oglasio se na društvenim mrežama po prvi puta otkako je hrvatska nogometna reprezentacija ispala s Europskog prvenstva nakon bolnog gola kojeg su “vatreni” primili u remiju (1-1) protiv Italije u trećem kolu. Puno se priča o Modrićevoj budućnosti u reprezentaciji nakon što je Hrvatska ispala s Eura, a Modrić se u subotu poslijepodne oglasio na društvenim mrežama, prenosi 24sata

– Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci – napisao je Modrić u objavi. 

Kako podsjeća 24sata, Modrić je nakon remija s Talijanima izjavio kako nije ni vrijeme ni mjesto za razgovore o njegovoj budućnosti u reprezentaciji za koju je odigrao 178 utakmica i zabio 26 golova. 

U anketi 24sata koja je skupila više od 13.000 glasova je 56 posto čitatelja glasalo za opciju da bi Modrić trebao ostati u reprezentaciji i nakon Eura. 

Zlatko Dalić nedavno se u intervjuu za HRT osvrnuo na budućnost nakon Modrića. 

– Naravno da imamo nekoga takvoga, ali treba vremena. Govorio sam kako se Modrić patio 12 godina da bi došao do medalje. Treba vremena… Imamo mlade igrače koji su potencijali. U ovoj generaciji, Mateo Kovačić je taj. A od ovih koji dolaze, sigurno da su tu Sučić i Baturinu. Imaju kvalitetu i potencijal, ali moraju imati kontinuitet i moraju igrati – kazao je Dalić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba