Imao je 49 godina

Poznat uzrok smrti pjevača čiji smo hit svi pjevali

Objavljeno: 29.06.2024. zagorjeinternational

Shifty Shellshock, frontmen benda Crazy Town, preminuo je početkom tjedna u dobi od 49 godina. Pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu, a menadžer benda Howie Hubberman otkrio je i uzrok smrti. Shifty, pravog imena Seth Brooks Binzer, umro je od predoziranja drogom, prenose 24sata.

– Nikad se nije mogao nositi sa svojim ovisnostima. Svi smo pokušali pomoći, ali na kraju nismo uspjeli, inače bi Shifty još uvijek bio ovdje. Uzrok smrti je kombinacija lijekova na recept i droge kupljene na ulici. Shifty je bio prijatelj i stvarno se želio popraviti, nažalost nitko nije imao točan alat za to, uključujući mene – kazao je menadžer Hubberman.

Shifty je tijekom cijele karijere otvoreno govorio o svojim iskustvima sa zloupotrebom supstanci. Uhićen je 2012. godine, a optužili su ga za nanošenje teških ozljeda i posjedovanje droge. Prije dvije godine uhitili su ga zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Bio je suosnivač grupe Crazy Town, osnovane 1995. godine, ali svjetsku slavu stekao je objavom pjesme ‘Butterfly’. Bila je objavljena u sklopu debitantskog albuma ‘The Gift of Game’, a videospot za pjesmu objavili su 2001. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba