KONJŠČINA: Multimedijalno predavanje na temu 'Stariji u prometu'

“Bilo je zanimljivo ponovno sjesti u učeničke klupe”

Objavljeno: 29.06.2024. zagorjeinternational

U organizaciji Udruge umirovljenika Konjščina i Hrvatskog autokluba u okviru projekta ‘Zlatne godine’ u prostorijama Općine Konjščina održano je multimedijalno predavanje na temu ‘Stariji u prometu’ za sve članove Udruge umirovljenika Konjščina i njezinih ogranaka Budinščina i Hrašćina. Za sve sudionike predavanje je bilo besplatno te su svi dobili i prigodan poklon te besplatnu kontrolu vida.

Na predavanje se odazvao veliki broj umirovljenika, a predsjednica Udruge Karolina Kleković kazala je kako je ovo itekako korisno predavanje za sve osobe starije životne dobi, gdje su mogli vidjeti prikaze zgodnih situacija, ali i teških nesreća.

Dobra suradnja

– Svi sudionici su pratili predavanje, a na kraju smo dobili test koji ćemo ispuniti doma da vidimo naše sposobnosti upravljanja vozilima i općenito snalaženje u prostoru. Moram napomenuti kako je bilo zanimljivo ponovno sjesti u ‘učeničke klupe’ jer to doprinosi održavanju naših kognitivnih sposobnosti – rekla je predsjednica Kleković. Dodala je kako im je ovo bila prva suradnja s HAK-om te se nada kako će ih biti još.

– Zahvaljujemo se Općini Konjščina, a osobito načelnici Aniti Curiš Krok koja nam je ustupila prostor. Naša suradnja s Općinom i svim djelatnicima je za svaku pohvalu jer su uvijek tu kada nam je pomoć potrebna – završila je Kleković.

Načelnica Konjščine Anita Curiš Krok je zajedno s pročelnikom pozdravila sve sudionike te im zahvalila na suradnji koju imaju već dugi niz godina.

– Udruga umirovljenika je aktivna udruga s našeg područja te im, uz božićnice koje dodjeljujemo tijekom božićnih blagdana, uvijek pokušavamo izaći u susret i pomoći im. Tako smo ustupili prostor Općine za ovo predavanje, ali i za sve druge potrebe koje Udruga ima – zaključila je načelnica Curiš Krok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba