Baby ide dalje!

VIDEO: Baby Lasagna ima prvu pjesmu nakon Eurosonga!

Objavljeno: 28.06.2024. zagorjeinternational

Baby Lasagna objavio je prvu pjesmu nakon velikog uspjeha na Eurosongu. Točno u podne pjevač je na YouTube kanalu objavio spot za pjesmu pod nazivom ‘and I’. Spot je ponovno radila njegova djevojka Elizabeta Ružić.

Hrvatski skladatelj i autor glazbe za brojne hollywoodske filmske najave Goran Dragaš među prvima je poslušao novu pjesmu.

– Očekivao sam da će video biti odličan. Drugačije je nego njegov Rim Tim Tagi Dim. Vidim promjenu u njegovom stilu i imidžu, što je odlično – rekao je Dragaš. Lasagnu su razveselile njegove pohvale te ih je objavio na Instagramu, a ispod objave se ponovno javio Dragaš, prenosi Index.

– Ljudi ne shvaćaju koliko je teško objaviti sljedeći singl nakon planetarno popularnog prvog. Opet, ponosan sam na tebe jer si napisao sve, od glazbe do teksta, kao i producirao. Još sam više ponosan što si još uvijek nevjerojatno i skromno ljudsko biće i što te slava nije promijenila. Bila je privilegija reagirati na tvoj video i gledati te kako osvajaš svijet i postaješ globalna superzvijezda, što već jesi u mojim mislima – poručio je Dragaš.

Lasagna je nedavno najavio turneju za proljeće 2025., koju producira Live Nation, najveća svjetska promotorska kuća. Nastupit će u 16 država, odnosno imat će 21 koncert u šest tjedana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba