ROMANTIČNO IZNENAĐENJE: Policajac Marko zaprosio djevojku na istom mjestu gdje ju je prvi put zaustavio

STOP POLICIJA! Hoćeš li se udati za mene?

Objavljeno: 28.06.2024. zagorjeinternational

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je pomalo nesvakidašnju vijest na njihovim stranicama koje su inače pune crne kronike. Naime, njihov policajac Marko zaprosio djevojku.  

– Da se ljubav zbilja može dogoditi na neobičnim mjestima, ali i u neobičnim situacijama dokaz je naš Marko, policijski službenik Policijske postaje Sisak. Marko nije ni slutio da će mu jedan običan radni dan promijeniti život. Prilikom rutinske kontrole prometa i vozila, zaustavio je automobil, a iza volana je sjedila djevojka, sada već njegova zaručnica. Tako je započela njihova priča te je nakon točno godinu dana naš policajac Marko odlučio napraviti veliki korak. Pripremio je cvijeće, prsten i posebno mjesto – upravo onu ulicu gdje su se prvi put sreli – piše na policijskim stranicama. 

– Njihova priča je dokaz da ljubav može pronaći put i u najneočekivanijim situacijama. Policijska uprava sisačko-moslavačka im želi sve najbolje u njihovom budućem zajedničkom životu – poželjeli su sreću budućim mladencima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba