"Sve su mi uzeli, no čast, moral i poštenje mi ne mogu oduzeti"

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA: Pevec nakon 15 godina dobio spor protiv europskog giganta!

Objavljeno: 28.06.2024. zagorjeinternational

Nakon 15 godina, Zdravko Pevec dobio je sudski spor protiv europskog kamionskog giganta ‘Volvo Göteborg’. Sudska odluka je pravomoćna. Istovremeno je ponovno otvorio dućan s kosilicama i poljoprivrednom te hobby mehanizacijom u Zadru, na istom mjestu gdje je započeo svoju poslovnu priču.

Otvaranje trgovine u Zadru veliki je i simbolični povratak obitelji Pevec. U Dalmaciji je Zdravko Pevec započeo veliku obiteljsku, poslovnu te neobičnu priču. Uz Zadar ga vežu pozitivni osjećaji i zato je na istom mjestu odlučio otvoriti i svoj treći dućan nakon već dva otvorena u Bjelovaru. Pevex mu je vratio ključeve prostora u Zadru kojeg obitelj Pevec nije mogla koristiti, a Zdravko Pevec kaže da će mu vratiti i ime firme jer je tako odlučio Državni zavod za intelektualno vlasništvo, prenosi Bjelovar.info.

– Sve su mi uzeli, no čast, moral i poštenje mi ne mogu oduzeti. A ni snagu i volju da se borim za pravdu, za imovinu, za pravo na istinu i ono najvažnije, da skinem ljagu sa svog imena! Ovo je za mene najsretniji dan. Pobijedio sam Šveđane u 15 godina dugom sudskom procesu i dokazao da su mi otimači imovine montirali proces i oteli firmu s 4000 uposlenih i vrijednu 4 milijarde kuna. Otvorio sam i novi, treći dućan Pevec u Zadru, pokrenuo internetsku prodaju gdje sam nerijetko i broj jedan po broju pregleda i prodanih kosilica. Ljudi me vole i vjeruju u mene i pravdu. Dugo sam je čekao, trpio i sad je stiglo vrijeme poslovne i ljudske rehabilitacije obitelji Pevec – poručuje Zdravko Pevec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba