Manijak u Oroslavju htio zapaliti poznatu pizzeriju?! No, to je bio samo početak…

Objavljeno: 28.06.2024. zagorjeinternational

Sinoć oko 20 sati, 49-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, došao je do obiteljske kuće u Oroslavju u vlasništvu 59-godišnjakinje i zapaljivom tekućinom polio dvorište, dijelove kuće i ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu kuće, te zapalio neutvrđenim sredstvom.

Požar je, prije dolaska vatrogasnih postrojbi, ugasio 48-godišnjak. U požaru su nagorjela ulazna i garažna vrata, kao i plastična ambalaža. Kako neslužbeno doznajemo, ugostiteljski objekt kojeg je muškarac htio zapaliti je poznata zagorska pizzerija.

Sat vremena kasnije, 49-godišnjak je došao do obiteljske kuće u Oroslavju u vlasništvu 65-godišnjakinje te također zapaljivom tekućinom polio vanjski dio obiteljske kuće i zatim zapalio neutvrđenim sredstvom. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Oroslavje, a vatra je oštetila polivene dijelove kuće.

Brzom reakcijom policijskih službenika osumnjičeni 49-godišnjak je pronađen, uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje je utvrđeno kako je zadobio opekline zbog čega mu je u Općoj bolnici Zabok pružena liječnička pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba