U Voći se ostaje do noći!

DONJA VOĆA: Sve je spremno za treću utrku ‘Špilja Vindija Trail & Dance’!

Objavljeno: 28.06.2024. zagorjeinternational

Još nas samo jedan dan dijeli do najboljeg partyja u Donjoj Voći! Ako još niste, prijavite se OVDJE na ‘Špilja Vindija Trail & Dance’, utrku po zagorskim bregima koja počinje ove subote, 29. lipnja u 18 sati kod igrališta NK Vindija, a trči se na 5 i 10 kilometara (ako ste vatrogasac, možete se prijaviti i na vatrogasnu utrku!).

Na utrci ćete otrčati i u povijest jer će vam se pridružiti neandertalci, a očekuju vas i bogate nagrade sponzora – noćenje u ruralnoj kući za odmor Domus Antiqua, noćenje i wellness paket u Hotelu Panorama Prelog, poklon bonovi za usluge Hotela Orion Horvatsko, poklon paketi Boutique mesnice Vrček i brojne druge vrijedne nagrade.

Neandertalske igre

Čim utrka završi počinju prve ‘Wannabe neandertalske igre’, zabavna manifestacija u sportskom duhu vremena kad sport još nije bio izmišljen. Za sudjelovanje na neandertalskim igrama dovoljno je pojaviti se na igralištu NK Vindija, Donja Voća u 19 sati i prijaviti se kod stručnog žirija na čelu s Aleksandrom Lazićem.

Kako najavljuju organizatori, natjecat će se u tri ‘zahtjevne’ discipline. To su ‘guranje wannabe kamena’, ‘neandertalska wannabe štafeta’ i ‘wannabe šumski veleslalom’. Detalje vam nećemo otkrivati, ali ono što možemo otkriti je da najbolji ni tu neće otići praznih ruku. Naime, organizatori su osigurali vrijedne poklon pakete lokalnih OPG-ova i drugih sponzora (suhomesnate proizvode, sireve, likere, kolače i druge fine delicije).

Po završetku igara i dodjele nagrada slijedi šuškavi i šljokičasti party uz povratak u 90-e i koncert dance kraljice Ivane Banfić, a kako organizatori ističu, dodatne bodove kod neandertalaca možete skupiti ako sudjelujete u cijelom programu i pri tome imate prigodne outfite iz doba 90-ih, uključujući i one za trčanje i one za plesanje. Uz bogatu ugostiteljsku ponudu nećete biti ni gladni ni žedni, a nakon trčanja i igranja, rasplešite se jer se tog dana u Voći ostaje do noći!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba