Na rasporedu su dva filma

KINO KRAPINA: Subota nudi ponešto za svakoga, od crtića do znanstvene fantastike!

Objavljeno: 27.06.2024. zagorjeinternational

Ove subote, 29. lipnja u Kino Krapina stižu dva filma!

Prvo je od 19 sati na rasporedu crtani film ‘Izvrnuto obrnuto 2’. Riječ je o nastavku velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. U nastavku Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos (zapravo stiže ih još nekoliko).

Emocije imena Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje imaju novog posla u Rileyinom umu. Dok su se u prvom nastavku morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, sada dobivaju društvo novih emocija jer Riley ipak odrasta u mladu djevojku. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne. Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije.

Zatim je od 21 sat na redu film ‘Mjesto tišine: Dan prvi’. Radnja filma prati ženu koja se suočava s prvom invazijom bića koja love putem zvuka u New Yorku. Pomno slušajte, pažljivo se krećite, nikad ni šuma ne stvorite, ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti… Dolazi spin-off franšize ‘Mjesto tišine’ u kojem gledamo oskarovku Lupitu Nyong’o u glavnoj ulozi.

Ulaznice se također mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba