Projektom stvorena nova radna mjesta, a bogatom ponudom ostvarena bolja kvaliteta života

DONJA STUBICA: Plodine su otvorile svoja vrata, 136. supermarket u Hrvatskoj

Objavljeno: 27.06.2024. zagorjeinternational

Novi supermarket u Donjoj Stubici, na adresi Golubovečka 36 B, prostire se na 2000 kvadrata moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. 

Trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor, uz povoljne cijene. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela.  

Važno je napomenuti kako ovim projektom Plodine otvaraju još novih radnih mjesta, a bogatom ponudom i cijenama istim u cijeloj zemlji doprinose boljoj kvaliteti života cijele regije. 

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se vrijedne nagrade.  

Radno vrijeme Plodina Donja Stubica je od ponedjeljka do subote 7 – 21, te radnim nedjeljama od 7 – 21 sati. Supermarket će biti otvoren nedjeljama 30. lipnja, 7. i 14. srpnja. 

Više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba