SVE ZBOG E-MAILA: Dado u rano jutro poslao nimalo lijepo pismo policiji, zbog kojeg sad mora platiti 900 eura

“Đ*bre smrdljivo, za ovo mu neću oprostiti ni u snu…”

Objavljeno: 27.06.2024. zagorjeinternational

Ranojutarnji e-mail upućen policiji stajat će Dalibora oko 900 eura, odlučila je prekršajna sutkinja ovaj tjedan, piše Danica

Prema presudi, Dado (35) je u 6.06 ujutro policijskoj postaji u Đakovu poslao e-mail u kojem je vrijeđao policiju i policajca koji mu je par dana ranije bio u kući. 

– Đu*re smrdljivo, evo vam vaš ćato, šta napravi, samo sranje, šta će i kome će on ukinuti smeće jedno, za ovo mu neću oprostiti ni u snu pa ko god da je bio pljunut ću mu na grob, dok ja radim puštate djecu drukere da rade vaš posao – stoji u njegovom e-mailu koji se nastavlja:  

– Sram vas može biti i doći ću baš da vidim šta si tako bahat bio da je ženi pozlilo, šta je, nema više mita, nema love, a smrade saznat ću sad u šest sekundi tko si pe*eru. Pa šta misliš ko si ti. Al saznat ću i odma i Božinoviću i starim šefovima ću pisati. Bajo još jednom mi uđeš u kuću bez naloga znaš šta te čeka nist kriv nist dužan a ti smrade tako. E pa ajde hvala pi*do korumpirana – napisao je Dado policiji čime je, kako je navela sutkinja, “omalovažavao i vrijeđao državno tijelo i službenu osobu u vezi s vršenjem službe”. 

Policajci su par dana prije tog e-maila, kako je svjedočio policijski službenik na sudu, “postupali po terenskoj provjeri adrese za Dalibora jer mu pošta u više navrata nije uručila prekršajni nalog”. 

– Na adresi smo zatekli njegovu majku koja nam je izjavila da on više ne stanuje tu i da je negdje na moru, da zašto ih uznemiravamo. Nakon toga je Dalibor putem pisanog podneska e-mailom vrijeđao policiju i mene, pa smo podnijeli optužni prijedlog – svjedočio je policajac. 

Sutkinja je Dalibora proglasila krivim i kaznila s 862,70 eura te mora platiti 26,54 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba