Ljeto u dvorcu Oršić 2024.

JEDINSTVENA POZORNICA: Nina Badrić, Gibonni te Bajaga i Instruktori dolaze u Gupčev kraj

Objavljeno: 26.06.2024. zagorjeinternational

Na lokaciji kod baroknog dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici, održat će se nova, ove godine, posebnija sezona glazbeno – scenskog festivala “Ljeto u dvorcu Oršić 2024.” koji sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko – zagorske županije u ljetnoj sezoni.  

Vrhunski izvođači

Kako dvorac Oršić kreće u određenu sanaciju i modernizaciju stalnog postava, jedan dio programa seli se na jedinstvenu lokaciju kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu. Pošto se radi o prostoru koji može primiti veći broj posjetitelja, u Gupčev kraj dolaze vrhunski izvođači koji nisu dugo ili uopće bili u našoj županiji. Festival će se održati od 28. lipnja do 13. srpnja u sedam programskih večeri. 

Organizator ovog festivala je TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica (Gupčev kraj) u suorganizaciji s Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna. 

Program započinje već ovog petka kad će dvorac Oršić ponovno glazbeno zasjati jer u 21 sat, očekuje vas nezaboravan koncert talentirane pjevačice Nine Badrić. Očekuje vas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom. 

Ulaznice su dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (10 eura) te na prodajnim mjestima: Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati), Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica – prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati), Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati) te na dan koncerta (Ako će biti dostupnih ulaznica jer je njihov broj ograničen), sat vremena prije, po cijeni od 15 eura. 

Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz. 

Koncertni spektakli

Festival se nastava i u subotu i nedjelju kad u atrij dvoraca Oršić dolazi Međunarodni festival tamburice i folklora u organizaciji KUD-a Matija Gubec Gornja Stubica i Općine Gornja Stubica 

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije najavljuje veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održat će se u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 20 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio. 

Bajaga i Instruktori najavljuju veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održat će se u subotu 13. srpnja s početkom u 21 sat u sklopu festivala Ljeta u dvorcu Oršić. 

Bajaga i Instruktori, ove godine slave 40 godina glazbenog djelovanja, a pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja. 

– Okupite ekipu i osigurajte svoje mjesto na ovom rock spektaklu. Save the date! Subota 13. srpnja 2024. Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu  (Samci 64, Gornja Stubica). Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava su zagarantirani, a na vama je samo da odaberete datum i ekipu!  Doživi zelenilo Gupčevog kraja, smanji stres, OPUSTI SE, ZASLUŽIO SI – poručuju iz Turističke zajednice Gupčev kraj 

Sve dodatne informacije možete pronaći na stranicama TZ Gupčev kraj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba