Četvrti slučaj pijanog 'službenika u plavom' u samo dva mjeseca

TOČNO U PODNE: Policajac (22) skrivio lančani sudar. Napuhao 1,20 promila

Objavljeno: 25.06.2024. zagorjeinternational

Još jedan pijani policajac skrivio je prometnu nesreću, i to četverostruki sudar s tri ozlijeđene osobe. To je već četvrti slučaj pijanog policijskog službenika u protekla dva mjeseca na hrvatskim cestama, piše Danica

– U subotu oko 12 sati u Kaštel Štafiliću, Cesta Dr. Franje Tuđmana dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama u kojoj je došlo do sudara tri osobna vozila i autobus – rekli su u policiji. 

Naime, tri osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji vozač, policijski službenik izvan službe, upravljao Škodom pod utjecajem alkohola od 1,20 promila. 

Kretao se južnom kolničkom trakom Ceste dr. Franje Tuđmana od smjera zapada u smjeru istoka, te zbog vožnje na nedovoljnoj udaljenosti nije uspio pravovremeno se zaustaviti iza zaustavljenog Peugeota u kojega je udario. 

Peugeot potisnut naprijed udario je u autobus, dok je vozač Škode prešao na sjevernu kolničku traku i udario u Golf. U prometnoj nesreći dvije putnice iz Peugeota i vozač Golfa zadobili su lakše tjelesne ozljede. 

– Protiv 22-godišnjeg vozača podnijet je optužni prijedlog te slijedi podnošenje prijedloga za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede radne dužnosti – rekli su u ponedjeljak u policiji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba