Bio je u braku tri godine s Katarinom Lovrić

Razveo se Mate Rimac

Objavljeno: 25.06.2024. zagorjeinternational

Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli su se nakon tri godine braka, doznaje Index. Informaciju je potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Za komentar su se obratili i Rimčevim suradnicima.

– Ne komentiram privatni život zaposlenika firme – rekla je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano u Villi Dalmacija, a prisustvovali su samo paru najbliži ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna. Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri.

Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi Bademi i so. Goste je zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se okretao vol od 800 kilograma. Zaručili su se godinu dana ranije.

– Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali, sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle – napisao je tad Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka. Katarina je kao i Mate porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, a studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba